BusinessCredit tukena yrittäjän matkalla kansainvälisille markkinoille

Oli yritys sitten pieni tai suuri, jokainen yrittäjä tarvitsee jossain kohtaa matkaansa luotettavan rahoituskumppanin apua viedessään yritystään eteenpäin. Näin tapahtui myös, kun asiakkaamme Luxury Hippie Oy:n yrittäjä päätti lähteä kansainvälistämään palveluitaan.

 

Luxury Hippie Oy on yhden naisen yhtiö, joka toimii liikkeenjohdon konsultoinnin alalla tarjoten yrittäjänsä ammattitaitoa esiintymisessä ja viihdealan konsultoinnissa. Yhtiön toimitusjohtaja on suomalainen mediapersoona Anne Kukkohovi, joka päätti ottaa askeleen kohti Yhdysvaltoja ja kansainvälisiä areenoita. Yrittäjän pitkän uran kulmakiviin kuuluvat työskentely televisiossa, radiossa ja erilaisissa tapahtumissa. Nyt ammattitaito oli aika viedä uudelle tasolle.

 

Kukkohovi lähestyi BusinessCreditiä konkreettisella tarpeella: "Hain yrityslainaa Yhdysvaltoihin muuttamiseen liittyvien kulujen kattamiseksi. Sain työtarjouksen ja niin kutsutun artistiviisumin, joka on voimassa kolmen vuoden ajan. Viisumi oli kallis ja vaikka työsopimus oli valmis jo loppusyksystä, aikaa kului paperityöhön ja juristien hinnat ovat kovat."

 

Miksi BusinessCredit?


Jokaisen yrittäjän taival on ainutlaatuinen, mutta epäsäännölliset tulot ovat tuttua monelle yrittäjälle. Tuttua ne olivat myös Kukkohovin arjessa. "Olin arvioinut, että olisin päässyt lähtemään ja tienaamaan jo helmikuussa rapakon toiselle puolelle, mutta koska Yhdysvaltain viranomaiset olivat kiireisiä, pääsin lähtemään myöhemmin kuin oli tarkoitus. Tämä viivästytti asettumista ja asioiden järjestelyä. BusinessCredit auttoi omassa liiketoiminnassa siten, että sain työrauhan ja nyt voin keskittyä tekemään töitä kahdella eri mantereella." yrittäjä kertoo.

 

”BusinessCredit auttoi omassa liiketoiminnassa siten, että sain työrauhan ja nyt voin keskittyä tekemään töitä kahdella eri mantereella.”

 

"Viisumin saaminen ei ollut vaikeaa, mutta se oli kallista. Maailmantilanne viivästytti prosessia, ja vaikka minulla oli nopeutettu prosessi, aikaa kului enemmän kuin suunnittelin." Kukkohovi kertoo. BusinessCreditin joustavuus maksuaikojen suhteen oli siis ratkaisevassa asemassa, kun yrittäjä navigoi näissä haasteissa.

 

”Prosessin nopeus ja helppous helpotti ja sain itse keskittyä oleelliseen.”


Kansainvälinen siirtyminen on aina haaste, mutta BusinessCreditin toiminnan avulla yrittäjä sai tarvitsemansa työrauhan. Hänen valintansa rahoitusasioissa kohdistui BusinessCreditiin myös erinomaisen asiakaspalvelun ja nopean toiminnan ansiosta: "BusinessCreditin asiakaspalvelu oli todella priimaa ja prosessin nopeus ja helppous helpotti itse viisumin saamista ja sain itse keskittyä oleelliseen." Kukkohovi summaa.

 

BusinessCreditin avulla yrittäjän unelmat kansainvälisestä urasta ovat nyt konkretisoitumassa ja yrittäjän elämä Yhdysvalloissa on pyörähtänyt käyntiin.

18.7.2024

Löydetään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu!

BusinessCredit on kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle. Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit tutustua tarjoukseen rauhassa ja tehdä päätöksen, kun sinulle sopii.

Pyydä lainatarjous

WS Finance ja Sortter aloittivat yhteistyön laskurahoituksessa

WS Finance ja lainavertailualusta Sortter laajensivat yhteistyötään, kun BusinessCredit laskurahoitus tuli uutena palveluvaihtoehtona tarjolle merkittävälle joukolle Sortterin yritysasiakkaita. Sortterin vertailualustalla suomalaiset yritykset hoitavat talousasioitaan ja etsivät tarpeesiinsa sopivaa rahoitustuotetta.
17.10.2024

Yrityksen tärkeimmät tunnusluvut

Yrityksen taloudellisten tunnuslukujen, kuten omavaraisuusasteen ja käyttökateprosentin ymmärtäminen on keskeistä yrityksen menestyksen kannalta. Nämä luvut auttavat arvioimaan yrityksen vakautta, kannattavuutta ja maksuvalmiutta, ja tarjoavat arvokasta tietoa strategisen päätöksenteon tueksi.
15.10.2024

Miten laskurahoitus voi tukea kasvustrategiaasi?

Laskurahoitus on tehokas väline, joka voi auttaa yritystäsi nopeuttamaan kasvuaan ja vapauttamaan käyttöpääomaa kriittisiin investointeihin. Tässä blogissa käsittelemme, miten laskurahoitus voi tehostaa markkinointikampanjoitasi ja parantaa neuvotteluasemaasi toimittajien kanssa, samalla keventäen operatiivista taakkaa ja keskittäen resursseja ydinliiketoimintaan.
17.9.2024