BusinessCreditin nopea ja selkeä lainatarjous ratkaisi yritylainan valinnassa

Vuonna 1995 perustettu 4Safe Oy on tunnettu turva- ja prosessitekniikan ratkaisujen kehittäjänä. Yritys tuottaa laajan skaalan laadukkaita, räätälöityjä teknisiä palveluita ja ratkaisuja niin yritysten, julkishallinnon kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa kameravalvonta, palo- ja kunnonvalvonta, tunkeutumisen havainnointi ja videoanalytiikka. Pitkäaikainen kokemus ja syvällinen asiantuntemus ovat tehneet 4Safe Oy:stä alansa edelläkävijän, jonka toiminta perustuu neljään tärkeään peruspilariin: asiakaslähtöisyyteen, ammattiylpeyteen, edelläkävijyyteen ja vastuullisuuteen.

Kun kysyimme miksi yritys lähti hakemaan yrityslainaa, oli vastaus yksinkertainen - 4Safe Oy kohtasi yllättävän lisärahoitustarpeen, joka vaati nopeaa toimintaa. Tällainen tilanne on hyvin tuttu ja tyypillinen monille yrityksille, sillä odottamattomia rahoitustarpeita voi kohdata myös ilman, että tarpeeseen liittyy konkreettisia suunnitelmia tai hankintoja. Tällöin tarvitaan luotettavaa rahoituskumppania, joka pystyy tarjoamaan joustavia ratkaisuja nopeasti.

4Safe Oy valinta kohdistui BusinessCreditiin, sillä sen nettisivut tarjosivat kattavat ja selkeät tiedot yrityslainan hakemisesta. Nettisivujen laatu ja informatiivisuus olivat yrittäjälle ratkaisevia tekijöitä päätöksenteossa. ”Arvostin nopeaa reagointia ja kokonaiskulujen selkeää ilmoittamista lainalle”, yrittäjä kertoo. Selkeä ja kattava tiedonanto nettisivuilla korostaakin BusinessCreditin läpinäkyvyyttä ja asiakaslähtöisyyttä, mikä on aina olennaista luottamuksen rakentamisessa asiakkaiden kanssa. Mikäli sivuilta ei löydä vastausta johonkin mieltä askarruttavaan kysymykseen, on BusinessCreditin ammattitaitoinen asiakaspalvelu aina valmiina vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin.

”Arvostin nopeaa reagointia ja kokonaiskulujen selkeää ilmoittamista lainalle”

Yrityslainan nopea käsittely ja läpinäkyvä hinnoittelu olivat ominaisuuksia, joita 4Safe Oy arvosti erityisesti BusinessCreditin tarjonnassa. BusinessCredit yrityslainan lainamäärä ja siihen kuuluva toimituspalkkio lasketaan aina yrityskohtaisesti, yrityksen liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella. BusinessCreditin hinnoittelu on suunniteltu niin, että kaikki lainaan liittyvät kulut ilmoitetaan etukäteen kiinteänä toimituspalkkiona. Tämä mahdollistaa sen, että yritykset voivat tehdä selkeään tietoon perustuvia päätöksiä ilman huolta piilokuluista. Tällainen selkeys ja menojen ennustettavuus ovat arvokkaita ominaisuuksia, kun yritykset etsivät rahoitusvaihtoehtoja.

BusinessCreditin tarjoama yrityslaina auttoi 4Safe Oy:tä selviytymään tilanteesta, jossa nopea rahoitus oli kriittistä. Palvelun nopeus ja ensiluokkainen asiakaspalvelu olivat avainasemassa, kun 4Safe Oy tarpeisiin vastattiin tehokkaasti ja ammattimaisesti. ”Palvelu helppoudessaan saa arvosanan 10+”, yrittäjä summaa. Yrityslainan avulla 4Safe Oy pystyi jatkamaan toimintaansa katkotta ja säilytti kykynsä vastata asiakkaidensa tarpeisiin.

Palvelu helppoudessaan saa arvosanan 10+

1.8.2024

Löydetään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu!

BusinessCredit on kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle. Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit tutustua tarjoukseen rauhassa ja tehdä päätöksen, kun sinulle sopii.

Pyydä lainatarjous

Loppuvuoden muistilista yrittäjälle

Loppuvuoden kiireisessä yrittäjän arjessa on tärkeää pitää mielessä useita keskeisiä päivämääriä ja tapahtumia. Tämä blogi tarjoaa suomalaiselle yrittäjälle muistilistan, joka auttaa valmistautumaan vuoden viimeisten kuukausien verotukseen, taloushallintoon, markkinointimahdollisuuksiin ja verkostoitumistilaisuuksiin.
3.9.2024

Laskurahoitus vs. perinteinen yrityslaina - Kumman valitsen yritykselleni?

Laskurahoitus ja yrityslaina ovat suosittuja rahoitusmuotoja, jotka tarjoavat yrityksille erilaisia etuja. Laskurahoitus mahdollistaa nopean käteisvirran parantamisen tuoden joustavuutta ja nopeutta rahoitukseen. Perinteinen yrityslaina puolestaan tarjoaa pitkäaikaista taloudellista vakautta, mikä tukee yrityksen laajempia investointeja ja strategista kasvua. Rahoitusvaihtoehdon valinta riippuukin aina yrityksen tarpeista, taloudellisesta tilanteesta ja tavoitteista.
20.8.2024

Lapsellista ry:n diplomi WS Finance Oy:lle

BusinessCredit yritysrahoituksen tarjoajalla, WS Finance Oy:llä oli ilo tänäkin vuonna osallistua Lapsellista ry:n puuhakampanjaan. Kampanjan puuhatuotelahjoitusten kautta lapsipotilaille sairaaloiden lastenosastoilla ja lapsille lastensuojelun kohteissa Suomessa varmistetaan iloinen joulu.
14.8.2024