WS Finance ja Sortter aloittivat yhteistyön laskurahoituksessa

WS Finance ja lainavertailualusta Sortter ovat käynnistäneet yhteistyön laskurahoituksen vertailussa. WS Financen BusinessCredit laskurahoitus on uutena palveluvaihtoehtona tarjolla merkittävälle joukolle Sortterin yritysasiakkaita Sortterin lainavertailupalvelun yhteydessä.

”Uusi laskurahoitusratkaisumme vastaa asiakkaidemme tarpeisiin niin kassavirran hallinnan kuin maksuvalvonnankin osalta. Palvelumme keskiössä ovat helppokäyttöisyys, nopeus ja läpinäkyvyys. Asiakkaidemme ei tarvitse muuttaa nykyistä laskutusprosessiaan, ja myöhässä olevien saatavien valvonta voidaan ulkoistaa meille", kertoo WS Financen rahoitusjohtaja Alexis Eronen. "Rahoituspäätökset tehdään nopeasti sekä läpinäkyvästi, ja asiakkaillamme on jatkuva pääsy reaaliaikaiseen dataan saatavien tilanteesta sekä selkeisiin raportteihin kirjanpitäjää varten. Palvelumme kattaa laskun koko elinkaaren – laskun nopeasta toimittamisesta muistutuksiin ja tarvittaessa perintään asti”, Eronen jatkaa.

"Palvelumme keskiössä ovat helppokäyttöisyys, nopeus ja läpinäkyvyys."

”Laskurahoitus toden teolla digitalisoituu ja tulee tutummaksi yhä useammille suomalaisille yrityksille. On ollut erinomaista laajentaa nykyistä yhteistyötämme uuden laskurahoitustuotteen saralle. WS Finance on luotettava kumppani useille yritysasiakkaillemme, ja nyt uuden tuotteen lanseeraus kasvattaa heidän palveluidensa kiinnostavuutta koko yritysasiakaskunnassamme”, toteaa Sortterin liiketoiminta- ja kehitysjohtaja Reetta Sinelampi.

Laskurahoituksesta on muodostunut suosiotaan jatkuvasti kasvattava rahoitusvaihtoehto useille yrityksille kuluneiden vuosien aikana. Vuoden 2022 lopussa Sortter lanseerasi ensimmäisenä Suomessa laskurahoituksen vertailupalvelun, joka on osaltaan tuottanut uusia palveluinnovaatioita koko rahoituskentässä, ja useat aiemmin pelkästään yrityslainoitukseen keskittyneet yhtiöt ovat laajentaneet Sortterin palveluavauksen myötä palveluitaan myös laskurahoituksen puolelle.

WS Finance on ketterä ja joustava toimija Suomen yritysrahoituskentässä, ja pyrkii yhteistyössään Sortterin kanssa etsimään jatkuvasti uusia mahdollisuuksia palvella asiakkaita kehittyvissä, digitaalisissa rahoitustarpeissa.

Laskurahoitus lyhyesti

Laskurahoitus on rahoitusmuoto, jossa yritykset myyvät tai rahoittavat myyntisaataviaan rahoitusyhtiölle ennen niiden erääntymispäivää. Tällainen menetelmä mahdollistaa yrityksen saatavien nopean muuttamisen käteiseksi, välttäen tyypillisen viiveen, joka liittyy asiakkaiden pitkiin maksuaikoihin. Laskurahoitusta käyttävä yritys saa myymistään tuotteista tai palveluista syntyneet käteisvarat välittömästi käyttöönsä, eikä vasta asiakkaan maksun yhteydessä.

WS Finance lyhyesti

WS Finance Oy on täysin suomalaisomisteinen, vakavarainen rahoitusyhtiö, joka tekee rahoitukset omasta taseesta. Siksi yhtiö voikin toimia nopeasti ja joustavasti ja taaten rahoituksiin kilpailukykyisen hinnan. BusinessCredit-yrityslainan lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat myös yrityslimiitti ja laskurahoitus.

Sortter lyhyesti

Sortter on suomalainen vuonna 2018 perustettu lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa kuukausittain yli 700 miljoonan euron edestä luottohakemuksia. Sortter vertaa pankkien lainatarjoukset – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat hotellit.

Sortter järjestää yksilölliset lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näyttää reilusti lainaehdot helposti vertailtavassa muodossa. Sortter palvelee sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä yrityslainojen ja laskurahoituksen kilpailutuksessa.

 

WS Finance Oy
Alexis Eronen
alexis@wsfinance.fi 

Sortter Oy
Reetta Sinelampi
reetta.sinelampi@sortter.com

17.10.2024

Helpota yrityksesi arkea laskurahoituksella

BusinessCreditin laskurahoitus tarjoaa joustavan ja vaivattoman ratkaisun yrityksesi kassan kausivaihteluiden tasaamiseen, kassanhallinnan ennustettavuuteen sekä maksuvalmiuden parantamiseen.

Yrityksen tärkeimmät tunnusluvut

Yrityksen taloudellisten tunnuslukujen, kuten omavaraisuusasteen ja käyttökateprosentin ymmärtäminen on keskeistä yrityksen menestyksen kannalta. Nämä luvut auttavat arvioimaan yrityksen vakautta, kannattavuutta ja maksuvalmiutta, ja tarjoavat arvokasta tietoa strategisen päätöksenteon tueksi.
15.10.2024

Miten laskurahoitus voi tukea kasvustrategiaasi?

Laskurahoitus on tehokas väline, joka voi auttaa yritystäsi nopeuttamaan kasvuaan ja vapauttamaan käyttöpääomaa kriittisiin investointeihin. Tässä blogissa käsittelemme, miten laskurahoitus voi tehostaa markkinointikampanjoitasi ja parantaa neuvotteluasemaasi toimittajien kanssa, samalla keventäen operatiivista taakkaa ja keskittäen resursseja ydinliiketoimintaan.
17.9.2024

Loppuvuoden muistilista yrittäjälle

Loppuvuoden kiireisessä yrittäjän arjessa on tärkeää pitää mielessä useita keskeisiä päivämääriä ja tapahtumia. Tämä blogi tarjoaa suomalaiselle yrittäjälle muistilistan, joka auttaa valmistautumaan vuoden viimeisten kuukausien verotukseen, taloushallintoon, markkinointimahdollisuuksiin ja verkostoitumistilaisuuksiin.
3.9.2024